Název | Množství a jednotka |
---|---|
mrkev | 100 gramů |
celer | 50 gramů |
kapusta | 50 gramů |
petržel | 50 gramů |
pórek | 50 gramů |
slanina (špek) | 80 gramů |
makaróny | |
strouhaný sýr | |
polévkové koření | |
pepř | |
sůl |
Postup: V kuřecích prsou prořízneme kapsu, tu zvenčí i uvnitř osolíme a opeříme. Uvnitř... zobrazit recept
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme a nařízneme kůži několikrát do kříže tak, abychom... zobrazit recept
Postup: Horní krůtí stehno omyjeme, na několika místech prošpikujeme slaninou, ze všech... zobrazit recept
Postup: Ořechy alespoň na hodinu namočíme do studené vody, pak je necháme pořádně v... zobrazit recept
Postup: Zeleninu očistíme a nastrouháme nahrubo, případně nakrájíme na plátky. Na másle... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...